Bordeaux Matvandring
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Bli kjent med den kulinariske og vinessensen til en må-se-destinasjon i Frankrike med denne matturen til Bordeaux. Du vil gå gjennom det historiske sentrum med en privat guide , i små grupper på omtrent 10 personer. Du vil smake på en utsøkt tradisjonell Bordeaux- lunsj , du vil delta i en økologisk vinsmaking , du vil gå gjennom gatene og monumentene, og du vil prøve et eksklusivt utvalg av lokale sjokolader , typiske desserter og hasselnøttsøtsaker.
- Oppdag de tradisjonelle smakene fra Bordeaux-kjøkkenet på denne gastronomiske reisen på omtrent 3,5 timer
- Gå i gatene i det historiske sentrum i små grupper på 10 personer
- Smak på en utsøkt typisk fransk lunsj , lokale desserter og delta i en smak av økologisk vin laget i regionen
Dette er inkludert
- Bordeaux mattur
- privat guide
- Gåtur i det historiske sentrum
- Lunsj i en fransk bistro
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Ved å bli med på denne Bordeaux-matturen, vil du oppdage de tradisjonelle smakene i byen med en ekspertguide , på en vandretur på omtrent tre og en halv time som foregår i små grupper på maksimalt 10 personer.
Du vil utforske de vakre gatene i det historiske sentrum for å gå inn på en reise med smaksopplevelser , der du også vil lære historiene og legendene til Bordeaux, mens du spaserer gjennom viktige steder som Place de la Bourse og kirken i gotisk stil av Saint Peter .
Du vil delta i en lokal organisk vinsmaking for å prøve en ny og utsøkt variant av favorittdrikken til denne destinasjonen i Frankrike, anerkjent for produksjon av vin av høyeste kvalitet.
Du vil spise lunsj i en kjent restaurant i området, hvor de serverer deilige typiske retter fra tradisjonell Bordeaux-mat , som du vil få muligheten til å oppleve på dette gastronomiske eventyret.
Du vil også prøve en hjemmelaget dessert , en karamellisert hasselnøttdelikatesse og et utvalg uimotståelige raffinerte sjokolader , tilberedt på en håndverksmessig måte hos en historisk sjokoladeprodusent i regionen.