Ost- og vinsmaking i Rhônedalen
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne vin- og ostesmakingsopplevelsen er bestemt til Rhône-dalen . Du vil besøke en fransk gård hvor Rigotte de Condrieu geitost lages og en vingård som spesialiserer seg på røde viner som Condrieu og Côte-rôtie. Ved begge anledninger kan du nyte en smaking av produktene deres. Besøket varer rundt 8 timer og inkluderer en lokal guide .
- Utforsk Rhônedalen med komfortabel minivan og i små grupper .
- Prøv en prisvinnende geitost, Rigotte de Condrieu
- Smak på regionens rødviner som Condrieu og Côte-rôtie
- Lær med forklaringene til en ekspertguide
Dette er inkludert
- Vin- og ostesmaking i Rhônedalen
- Ostesmaking
- Vinsmaking
- Ekspertguide
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
I denne mat- og vinsmakingen kan du fordype deg i fransk kultur og smake på noen av de beste ostene og vinene i Rhônedalen . Under denne aktiviteten, som varer rundt 8 timer og for små grupper , vil du utforske en gård og en vingård i denne regionen kjent for sin vinproduksjon og utsøkte gastronomiske tilbud. Du vil reise i en komfortabel minivan .
Du vil reise gjennom Parc Natural du Pilat , mer enn 70 000 hektar dekket av granskoger, beitemarker, vingårder og epletrær. Landskapet er dominert av Crêt de la Perdrix , et fjell på 1430 meter.
Besøket inkluderer et stopp på en lokal gård hvor en eksepsjonell geitost, Rigotte de Condrieu , lages. Det er en eldgammel ost, hvis opprinnelse antas å dateres tilbake til romertiden. Skallet inneholder et smeltende, lett salt hjerte, med aromaer av hasselnøtt og akasiehonning . De minste (men ikke bare dem) synes det er veldig gøy å møte geitene, som er utadvendte i naturen og vant til menneskelig kontakt.
Deretter kommer du til en gård omgitt av vingårder hvor du vil få muligheten til å prøve noen av de lokale vinene. Avlingene strekker seg på begge sider av elven og har gitt opphav til noen av de mest prestisjefylte betegnelsene i verden . Rhônedalen er mest kjent for sine røde viner - hovedsakelig produsert av Syrah-druer - som utmerker seg ved sin intense sortpepperaroma . Blant de mest kjente variantene er det verdt å nevne Côte-rôtie og Condrieu.
Utflukten er perfekt for naturelskere , men krever ikke overdreven fysisk anstrengelse. Jeg anbefaler at du bruker komfortable klær og sko, og om sommeren en lue og solkrem . Barn kan delta, men vil ikke kunne delta i vinsmakingen.