Verksted for typiske franske bakverk i Versailles
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Mestre kunsten å fransk bakverk med dette franske konditoriverkstedet i Versailles . I små grupper på ca 8 personer og med en profesjonell kokk vil du lære alle hemmelighetene og teknikkene for å tilberede autentiske franske bakverk.
Nyt denne opplevelsen i et par timer på en kokkeskole i hjertet av Versailles og lag 3 autentiske franske desserter . Avslutt timen med en smaking av kreasjonene dine og et glass champagne eller raffinert te .
- Lær hvordan du lager autentiske franske bakverk med denne ca 2,5-timers franske bakverksklassen i Versailles.
- Delta på en gruppe matlagingskurs på omtrent 8 personer i hjertet av Versailles og lag 3 deilige franske desserter.
- Mestre konditorkunsten takket være tipsene og hemmelighetene til en profesjonell kokk.
- Avslutt timen med en smaking av kreasjonene dine med et glass champagne.
Dette er inkludert
- Fransk konditorverksted i Versailles i en liten gruppe.
- Enkel å følge matlagingskurs på omtrent to og en halv time.
- Alt nødvendig utstyr til verkstedet og et forkle.
- Tilberedning av 3 tradisjonelle franske kaker.
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Mestre bakverkskunsten med dette omtrent to og en halv timers franske konditoriverkstedet i Versailles. Bli med på denne matlagingskursen for små grupper på ca. 8 personer og lær med hjelp av en profesjonell kokk hvordan du lager utsøkte franske bakverk.
Fordyp deg i gastronomiens verden, nyt denne smakfulle kulinariske opplevelsen og etter timen kan du smake på dine egne kreasjoner med et glass champagne, kaffe eller raffinert te.
I hjertet av Versailles og i nærheten av Notre Dame-markedet, vil du gå inn på en av de beste matlagings- og konditorskolene i byen for å oppdage kunsten fransk bakverk. Du lærer steg for steg å bake og lage perfekte franske bakverk. I løpet av timen vil kokken, som vil veilede deg til enhver tid, lære deg alle hemmelighetene og teknikkene for å lage deilige kaker.
Etter å ha lært teknikkene og grunnleggende for fransk bakverk, vil du tilberede 3 tradisjonelle desserter:
- Du starter med å lage en deilig crème brûlée, en typisk fransk dessert som i Spania er det som er kjent som crema quemada eller crema catalana.
- Som et sekund vil du lære en av de mest grunnleggende bakverksoppskriftene, de fyldige choukettene, som er typiske franske deigkuler fylt med pisket krem, konditorkrem eller iskrem.
- Til slutt skal du tilberede en utsøkt butterdeigskake som du skal dekorere med fersk sesongens frukt og konditorkrem. En sann fryd for ganen.
Denne matlagingskursen er enkel å følge, enten du er nybegynner eller en opplyst hobbyist. Sett dine kulinariske ferdigheter på prøve og på slutten av denne morsomme timen kan du nyte en smak av dine egne kreasjoner . Følg denne kvelden med en drink etter eget valg, for eksempel et glass champagne, te eller kaffe.