Dagstur til Kakheti vinregionen fra Tbilisi
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne ekskursjonen starter fra Tbilisi og når Kakhetia-regionen, øst i landet og ved foten av Kaukasus . Det er et kjent vinområde, hvor det produseres røde og hvite med en sterk personlighet . I tillegg til å smake på 7 lokale varianter , vil du besøke byen Sighnaghi og klosteret Santa Nino. Aktiviteten varer omtrent 12 timer og inkluderer en ekspertguide. Et luftkondisjonert kjøretøy henter deg på ditt Tbilisi-hotell.
- Smak på 7 georgiske viner i to kantiner fulle av historie
- Smak på kjøkkenet fra Kaukasus i et bakeri og på en restaurant
- Utforsk Sighnaghi , kjærlighetens by, og klosteret Santa Nino
- Reis komfortabelt i et luftkondisjonert kjøretøy
- Lær om historien til landet takket være forklaringene til en ekspertguide
Dette er inkludert
- Kakhetia Wine Region Tour
- ekspertguide
- luftkondisjonerte kjøretøy
- Innganger til monumentene
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne turen tar deg til Kakhetia-regionen, kjent for sin vintradisjon, ortodokse klostre og Kaukasusfjellene. Et luftkondisjonert kjøretøy med en inkludert ekspertguide tar deg dit, og gir deg muligheten til å smake på den lokale gastronomien og vinene . Reiseruten varer omtrent 12 timer og inkluderer følgende etapper:
- Badiauri - I denne lille landsbyen planlegges et stopp ved et bakeri hvor du kan smake Khachapuri (et flatbrød fylt med smeltet ost typisk for Kaukasus-regionene) og andre tradisjonelle bakevarer
- Sighnaghi - En godt bevart middelalderby. Hovedattraksjonen er festningen, som inkluderer en mur som omgir den og har utsikt over den omkringliggende dalen. Kallenavnet "kjærlighetens by" er veldig livlig og har et bredt utvalg av restauranter
- Santa Ninó-klosteret - Klosterkompleks på siden av en ås. Bygget på 900-tallet , er det dedikert til kvinnen som brakte kristendommen til Georgia
I Georgia er vinproduksjonstradisjonen veldig gammel, og kan dateres tilbake til rundt 6000 år f.Kr. Smakingen inkluderer 7 lokale viner , laget utelukkende med innfødte druer. De mest verdsatte og berømte er Saperavi (en robust rød med toner av lakris, laurbærblad og krydder), Rkatsiteli (en hvit med en floral smak, med hint av lime, fennikel og tropiske frukter) og Mtsvane , en frisk hvit med en svak mineralsk ettersmak..
Smakingene foregår i to kantiner. Den første er Khareba Winery (vinene hviler i en hule hugget inn i klippene i Kaukasus), mens den andre er Kindzmarauli Corporation , en vingård grunnlagt på 1500-tallet.
For denne ekskursjonen er det lurt å bruke komfortable klær og sko, ta med kontanter og passende antrekk for å komme inn i kirkene.