Balinesisk matlagingskurs i Ubud
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Balinesisk mat er velsmakende og sunt. Ved å velge denne aktiviteten vil du kunne gå inn i det private huset til en lokal familie som vil lære deg hvordan du tilbereder retter som Satay (kebab), Ayam Care (kylling kokt i kokosvann) eller den berømte vegetarretten Gado Gado . Opplevelsen varer rundt 3 timer og gir deg muligheten til å smake på oppskriftene samt typiske indonesiske alkoholholdige drikker. Som et pluss inkluderer det henting fra hotellet .
- Gå inn i hjemmet til en lokal familie
- Forbered og smak de kulinariske spesialitetene på Bali
- Vask ned lunsj eller middag med tradisjonelle drinker
- Nyt en privat aktivitet
Dette er inkludert
- tradisjonell matlagingskurs
- Lunsj
- Drikkevarer
- Hotellhenting
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne aktiviteten lar deg komme i kontakt med den sanne balinesiske kulinariske tradisjonen . Et luftkondisjonert kjøretøy henter deg på hotellet ditt i Ubud (hvis du bor et annet sted, må du betale ekstra) og tar deg til et privat hus , hvor du vil møte en lokal familie . De vil vise deg hagen sin og husdyrene sine, som de bruker til å produsere enkelte ingredienser selv.
Den totale varigheten av aktiviteten er ca. 3 timer , og du kan velge om du vil gjøre den under lunsj eller middag . Denne familien vil lære deg hvordan du tilbereder typiske retter som du kan smake etter å ha laget dem (akkompagnert av noe lokalt brennevin). Listen nedenfor viser de mest kjente:
- Pepes Ikan - Kjøtt eller fisk pakket inn i bananblader og tilberedt på grillen. For å hindre at innholdet renner ut, "forsegles" arket med små bambuspinner i endene.
- Bakso - En klassiker av balinesisk gatemat. Det er en kjøttbollesuppe laget med hakket kylling (eller biff, fisk, svinekjøtt eller en blanding av kjøtt) og tapiokamel.
- Gado Gado - En blanding av kokte grønnsaker, smaksatt med en deilig peanøttbasert saus. Det er en spesielt velsmakende vegetarrett
- Satay - Kylling- eller fiskespyd, smaksatt med en sursøt saus. Tradisjonelt er stengene laget av sitrongress .
- Ikan Bakar - En hel havabbor marinert i løk, hvitløk, koriander, tamarind og andre krydder. Det er vanligvis ledsaget av krydret sambalsaus og hvit ris.
Denne listen er bare et eksempel, ettersom balinesisk mat inkluderer retter som Perkedel (maisfritter), Nasi Goreng (stekt ris), Pisang Goreng (stekt plantain) og andre delikatesser.