Balinesisk Matlagingskurs i Ubud

4.9
(653 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har EKSEPSJONELLE anmeldelser
Umiddelbar bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
935 kr 850 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!

Oversikt

Balinesisk mat er velsmakende og sunt. Ved å velge denne aktiviteten vil du kunne gå inn i det private huset til en lokal familie som vil lære deg hvordan du tilbereder retter som Satay (kebab), Ayam Care (kylling kokt i kokosvann) eller den berømte vegetarretten Gado Gado . Opplevelsen varer rundt 3 timer og gir deg muligheten til å smake på oppskriftene samt typiske indonesiske alkoholholdige drikker. Som et pluss inkluderer det henting fra hotellet .

  • Gå inn i hjemmet til en lokal familie
  • Forbered og smak de kulinariske spesialitetene på Bali
  • Vask ned lunsj eller middag med tradisjonelle drinker
  • Nyt en privat aktivitet

Dette er inkludert

  • tradisjonell matlagingskurs
  • Lunsj
  • Drikkevarer
  • Hotellhenting

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne aktiviteten lar deg komme i kontakt med den sanne balinesiske kulinariske tradisjonen . Et luftkondisjonert kjøretøy henter deg på hotellet ditt i Ubud (hvis du bor et annet sted, må du betale ekstra) og tar deg til et privat hus , hvor du vil møte en lokal familie . De vil vise deg hagen sin og husdyrene sine, som de bruker til å produsere enkelte ingredienser selv.

Den totale varigheten av aktiviteten er ca. 3 timer , og du kan velge om du vil gjøre den under lunsj eller middag . Denne familien vil lære deg hvordan du tilbereder typiske retter som du kan smake etter å ha laget dem (akkompagnert av noe lokalt brennevin). Listen nedenfor viser de mest kjente:

  • Pepes Ikan - Kjøtt eller fisk pakket inn i bananblader og tilberedt på grillen. For å hindre at innholdet renner ut, "forsegles" arket med små bambuspinner i endene.
  • Bakso - En klassiker av balinesisk gatemat. Det er en kjøttbollesuppe laget med hakket kylling (eller biff, fisk, svinekjøtt eller en blanding av kjøtt) og tapiokamel.
  • Gado Gado - En blanding av kokte grønnsaker, smaksatt med en deilig peanøttbasert saus. Det er en spesielt velsmakende vegetarrett
  • Satay - Kylling- eller fiskespyd, smaksatt med en sursøt saus. Tradisjonelt er stengene laget av sitrongress .
  • Ikan Bakar - En hel havabbor marinert i løk, hvitløk, koriander, tamarind og andre krydder. Det er vanligvis ledsaget av krydret sambalsaus og hvit ris.

Denne listen er bare et eksempel, ettersom balinesisk mat inkluderer retter som Perkedel (maisfritter), Nasi Goreng (stekt ris), Pisang Goreng (stekt plantain) og andre delikatesser.

Anmeldelser

4.9
· 653 Anmeldelser
  • K
    Kaida
    4
    (0 Anmeldelser)
    En unik opplevelse! Jeg lærte å lage tradisjonelle balinesiske retter i en fantastisk klasse i Ubud.
  • R
    Reza
    4
    (0 Anmeldelser)
    Instruktøren var veldig dyktig og lærte oss å tilberede deilige retter.
  • A
    Aarav
    4
    (0 Anmeldelser)
    En uforglemmelig opplevelse, jeg lærte mye og rettene vi lagde var veldig gode
  • C
    Céline
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg lærte mye om Balis kulinariske kultur og tilberedte deilige retter.
  • Se mer

    Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler