Napoli Mat Tour

4.6
(1023 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
GRATIS avbestilling
Fra
441 kr 401 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!

Oversikt

Denne matturen lar deg oppdage autentisk napolitansk pizza og andre lokale kulinariske herligheter. Reiseruten inkluderer en lokal guide som vil følge deg gjennom det historiske sentrum, og med hvem du vil kunne besøke Pignasecca-markedet , et av de eldste i byen. Du vil få muligheten til å prøve delikatesser som limoncello, cuoppo , mozzarella, sfogliatelle og andre spesialiteter i en rundtur på ca. 2 timer .

  • Utforsk et tradisjonelt nabolag ledsaget av en ekspertguide
  • Smak pizza fritta , cuoppo, babà , mozzarella og andre delikatesser fra napolitansk mat
  • Nyt et glass limoncello og en kopp espresso

Dette er inkludert

  • Mattur i Napoli
  • Lokal guide
  • gatemat
  • Limoncello

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne turen varer omtrent 2 timer og fokuserer på de gastronomiske spesialitetene i Napoli . Byen Vesuv er kjent for sin gatemat og lokalbefolkningen som foreviger tradisjonelle oppskrifter. En ekspertguide vil lede deg gjennom gamlebyen, slik at du ikke bare kan prøve gatemat, men også limoncello og en kopp espresso . Som vanlig går ruten gjennom Quartieri Spagnoli-området og utgangspunktet er vanligvis Pignasecca-markedet .

Napoli er synonymt med pizza og du trenger ikke sitte rundt et bord for å nyte det. I løpet av reiseruten vil du kunne nyte to versjoner: stekt pizza og portafoglio pizza . I det andre tilfellet er det brettet inn på seg selv, har en mindre diameter og mindre krydder, selv om det ikke er mindre velsmakende. På sin side inkluderer turen normalt andre spesialiteter som:

  • Tarallo Napoletano - Et velsmakende bakt produkt formet som en smultring. Deigen er basert på smult og inneholder pepper og mandler.
  • Mozzarella - Den mest kjente ferskosten i Italia. Den er laget med fersk, hel bøffelmelk, oppdrettet i åpne beitemarker. På ganen skiller den seg ut for sitt mer kompakte ytre som skjuler et kremaktig hjerte.
  • Cuoppo - Den mest kjente napolitanske gatematen. Det er en absorberende papirkjegle som omslutter stekt mat som calamari, mørte grønnsaker, crocchè (potet- og ostekroketter), scagliuozz (stekt polenta-trekanter), makaroniomelett og mye mer. Normalt er det tre varianter: land, hav og søt.
  • Trippa - En kald salat basert på griseføtter og snute. Smaken er jevnere takket være sitron- og oljedressingen.

En gastronomisk tur i Napoli kan ikke ignorere den søte delen. Byen er kjent for desserter som sfogliatelle (et butterdeig fylt med søt ricottaost), pastiera (et mørdeig fylt med cottage cheese med egg, sukker, melk og aroma av appelsinblomst), og babà , et mykt bakverk gjennomvåt i rom.. Ruten inkluderer også et glass limoncello og en rykende kopp kaffe .

Anmeldelser

4.6
· 1023 Anmeldelser
  • O
    O.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Den beste aktiviteten for å oppdage en by innenfra gjennom mat
  • A
    A.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Dette var en fantastisk tur! Jeg elsker variasjonen av mat, og følte virkelig at vi hadde et godt utvalg av noe av den beste maten i Napoli.
  • F
    F.
    4
    (0 Anmeldelser)
    En ideell opplevelse for eventyrlystne mennesker som liker å prøve ny mat
  • C
    C.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Maten som tilbys er autentisk tradisjonell napolitansk gatemat. Sikkerhetsnål!
  • Se mer

    Avgang og retur

    Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler