Pasta- og Tiramisu-kokekurs i Napoli
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Ta del i en matlagingskurs i Napoli hvor du vil nyte en velkomstforrett og en tre-retters meny tilberedt av en lokal vert som brenner for napolitansk mat. Du vil få muligheten til å prøve klassikere fra lokal mat som pasta og en deilig tiramisu . Opplevelsen varer i ca. 3 timer og foregår i et privat hjem.
- Lær å lage utsøkte tradisjonelle italienske retter med en lokal vert som vil åpne dørene til hjemmet sitt for deg.
- Start opplevelsen med en velkomstforrett og nyt en tre-retters meny.
- Dra nytte av en liten gruppeaktivitet
Dette er inkludert
- Pasta og Tiramisu Matlagingskurs
- ekspert kokk
- Aperitif
- Lunsj eller middag (3 retter)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Ved å velge denne matlagingsklassen vil du få muligheten til å nyte en original opplevelse i Napoli . I hjemmet til en lokal kokk vil du lære å tilberede fersk pasta - både i tradisjonelle og fylte formater - samt en av de mest kjente italienske dessertene, tiramisu .
Opplevelsen varer i ca. 3 timer og inkluderer en velkomstdrink, vin , vann og kaffe. Når det gjelder menyen, gir listen nedenfor deg en ide om rettene du kan lære å lage:
- Bruschetta con pomodori e mozzarella - Ordet "bruschetta" kommer fra det italienske verbet "bruscare", som betyr "å skåle". Denne deilige forretten består faktisk av ristet brød med ferske tomater, basilikum, ekstra virgin olje og mozzarella.
- Gnocchi alla sorrentina - Denne oppskriften blander de to klassiske ingrediensene fra Napoli-regionen: mozzarella og tomatsaus. Selvfølgelig er det variasjoner og den mest kjente innebærer bruk av provolaost, fortrinnsvis den røkte Agerola,
- Tiramisù - Den mest kjente italienske desserten i verden. Født i forrige århundre, har den erobret alle for sin kremete tekstur som er et resultat av blandingen av kjeks, kaffe og mascarponeost. Hver familie har sine hemmeligheter for å tilberede den perfekte tiramisù
Denne matlagingsklassen er perfekt for matelskere som ønsker å oppdage lokale oppskrifter på et veldig autentisk sted.