Pizzalagekurs i Napoli
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Ikke gå glipp av denne opplevelsen der du vil delta på en pizzakurs i Napoli . Lær om historien og tilberedningen til en av verdens mest elskede retter fra en profesjonell pizzaiolo . Du vil kunne nyte ditt eget arbeid , og du vil også ha forretter, dessert og brus .
Aktiviteten, som varer ca. 3 timer , vil bli gjennomført i små grupper på 10 personer, for å optimalisere opplevelsen. Velg et verksted for å lage pizza til lunsj eller middag og nyt en autentisk italiensk opplevelse.
- Lær i denne pizzamatlagingsklassen i Napoli hvordan du lager en av de deiligste italienske rettene.
- Sammen med en profesjonell pizzaiolo og i en liten gruppe på 10 personer , vil du delta i et matlagingsverksted der du vil oppdage pizzaens historie.
- Velg mellom lunsj- eller middagsverksted og smak din egen kulinariske kreasjon . Forretter, dessert og brus er også inkludert.
Dette er inkludert
- Pizzakurs i Napoli
- Forretter, dessert og brus
- Alternativ for lunsj eller middag
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne aktiviteten består av en pizzakurs i Napoli . I løpet av ca. 3 timer vil du bli med på en opplevelse der du tilbereder og smaker på din egen kulinariske kreasjon . Velg mellom et lunsj- eller middagsverksted , tilbered pizzaen din og nyt forretter, dessert og brus inkludert.
For å optimalisere opplevelsen vil aktiviteten ha et omtrentlig antall på 10 deltakere . Takket være rådene og forklaringene fra en pizzaiolo-lærer , vil du ikke bare lage din egen pizza, men du vil også oppdage all historien som omgir en av de mest kjente rettene i verden.
Tilbered tomatsaus, mozzarellaost, basilikum, olivenolje og sett i gang. Bare med disse ingrediensene kan du lage en rett som har overrasket så mange mennesker over hele verden. Etter å ha lært hvordan du lager den, kan du overraske familie, venner eller partner ved å tilberede en deilig delikatesse.
Pizza er en av de mest konsumerte gastronomiske preparatene i verden, og dens opprinnelse er i Napoli, Italia. Som historien går, dateres utseendet tilbake til 1800-tallet , og frem til midten av 1900-tallet var det en eksklusiv rett i denne byen. Selv om den kan lages med svært få ingredienser, hevder napolitanere at det bare finnes to ekte typer pizza: marineraen og margaritaen .
Et merkelig faktum er at det er en offisiell sertifisering av den napolitanske pizzaen, opprettet i 1984. Denne er gitt til de etablissementer eller restauranter som lager pizza i henhold til håndverkstradisjoner , i tillegg til å oppfylle en rekke andre krav. Bare noen få hundre restauranter i Italia har denne sertifiseringen.