Middagsopplevelse i Roma
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Denne matopplevelsen med lunsj eller middag varer i rundt 3 timer og inkluderer en smaksmeny, en velkomstforrett, vin og vann. Du kommer inn i huset til en romersk familie som vil tilberede spesialiteter som tonnarelli cacio e pepe, spaghetti alla carbonara eller den berømte supplì, hovedstadens gatemat par excellence.
- Gå inn i hjemmet til en lokal familie og nyt en deilig fire-retters meny
- Nyt tonnarelli cacio e pepe , saltimbocca alla Romana , supplì , carciofi alla giudia og andre spesialiteter
- Nyt en aktivitet designet for små grupper
Dette er inkludert
- Lunsj eller middag (4 retter)
- Vin
- Vann
- Kafe
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne gastronomiske opplevelsen med lunsj eller middag lar deg komme inn i hjemmet til en romersk familie som vil tilberede de mest kjente spesialitetene for deg. En forrett, vin og vann er inkludert. Om omtrent 3 timer vil du ha nok tid til å prøve de lokale matoppskriftene.
Roma er kjent for sine pastaretter, og under opplevelsen vil du kunne prøve en av følgende spesialiteter:
- Spaghetti alla carbonara: Kombinasjonen av egg, guanciale (et snitt av svinekjøtt fra kinnet), pecorino Romano ost og sort pepper er rett og slett uimotståelig.
- Rigatoni con la Pajata : en rett av ydmyk opprinnelse som bruker pajata, et billig kjøttstykke som når sin maksimale smak i langvarig matlaging.
- Tonnarelli cacio e pepe: en type pasta som ligner spaghetti, men tykkere. Oppskriften har fått navnet sitt fra hovedingrediensene: "cacio" (ost) og "pepe" (svart pepper).
Opplevelsen avsluttes med en dessert. Kokken kan tilberede noe typisk, for eksempel zeppole di San Giuseppe , en fermentert deig som stekes til den er gylden og sprø og fylt med konditorkrem.