Matopplevelse i Roma

Om denne aktiviteten

Varighet: 2,5 timer
Umiddelbar bekreftelse
Fra
1 287 kr 1 170 kr
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

Denne matopplevelsen med lunsj eller middag varer i rundt 3 timer og inkluderer en smaksmeny, en velkomstforrett, vin og vann. Du kommer inn i huset til en romersk familie som vil tilberede spesialiteter som tonnarelli cacio e pepe, spaghetti alla carbonara eller den berømte supplì, hovedstadens gatemat par excellence.

  • Gå inn i hjemmet til en lokal familie og nyt en deilig fire-retters meny
  • Nyt tonnarelli cacio e pepe , saltimbocca alla Romana , supplì , carciofi alla giudia og andre spesialiteter
  • Nyt en aktivitet designet for små grupper

Dette er inkludert

  • Lunsj eller middag (4 retter)
  • Vin
  • Vann
  • Kafe

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne gastronomiske opplevelsen med lunsj eller middag lar deg komme inn i hjemmet til en romersk familie som vil tilberede de mest kjente spesialitetene for deg. En forrett, vin og vann er inkludert. Om omtrent 3 timer vil du ha nok tid til å prøve de lokale matoppskriftene.

Roma er kjent for sine pastaretter, og under opplevelsen vil du kunne prøve en av følgende spesialiteter:

  • Spaghetti alla carbonara: Kombinasjonen av egg, guanciale (et snitt av svinekjøtt fra kinnet), pecorino Romano ost og sort pepper er rett og slett uimotståelig.
  • Rigatoni con la Pajata : en rett av ydmyk opprinnelse som bruker pajata, et billig kjøttstykke som når sin maksimale smak i langvarig matlaging.
  • Tonnarelli cacio e pepe: en type pasta som ligner spaghetti, men tykkere. Oppskriften har fått navnet sitt fra hovedingrediensene: "cacio" (ost) og "pepe" (svart pepper).

Opplevelsen avsluttes med en dessert. Kokken kan tilberede noe typisk, for eksempel zeppole di San Giuseppe , en fermentert deig som stekes til den er gylden og sprø og fylt med konditorkrem.

Ytterligere informasjon

Avbestillingsregler