Middagopplevelse hjemme hos en lokal i Torino
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
En gastronomisk opplevelse i et privat hus anbefales for de som leter etter en autentisk aktivitet og for elskere av god mat. Du vil delta i et autentisk show-matlaging , og få muligheten til å prøve spesialiteter som bagna cauda og vitello tonnato . Lunsj (eller middag) varer i ca. 2,5 timer og kompletteres med lokale viner , vann og kaffe.
- Nyt en privat aktivitet
- Gå inn i hjemmet til en lokal og smak på spesialitetene i regionen
- Smak på de beste Piemonte-vinene
Dette er inkludert
- Vis matlaging
- Lunsj eller middag med 4-retters meny
- Drikke (vann, vin og kaffe)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne private opplevelsen er spesielt indikert for elskere av gastronomi . Du kommer inn i hjemmet til en lokal, som vil forberede en komplett meny (forrett, første rett, andre rett og dessert) foran øynene dine. Under lunsj (eller middag) vil du også kunne nyte lokale viner og nyte en kopp kaffe på slutten av måltidet. Aktiviteten varer i ca. 2 og en halv time .
Piemontesisk mat er påvirket både av populær tradisjon og av de raffinerte oppskriftene til det regjerende huset. Den er ikke den mest kjente på halvøya, men den har deilige oppskrifter laget med ingredienser av topp kvalitet , for eksempel:
- Tomini al verde: tomino er en typisk ost fra Piemonte . I denne versjonen er den skåret i skiver og kledd med en saus basert på olje, persille, kapers, ansjos og hvitløk.
- Bagna càuda: en veldig velsmakende saus laget av ansjos, hvitløk og olivenolje . Den serveres varm og akkompagnert av ferske og kokte grønnsaker.
- Agnolotti del plin: deilig pasta fylt med stekt eller stuet kjøtt. Den serveres vanligvis med smør og salvie.
- Panissa: en risotto med friske bønner og salami della duja , et kaldt kjøtt som får modne i smult.
- Fritto misto alla piemontese: en spesiell steking som blander det salte med det søte. For å tilberede den brukes lever, krås, pølser, amaretti og grønnsaker.
- Vitello tonnato: tynne skiver kalvekjøtt servert med tonnatasaus (basert på tunfisk, ansjos, eggeplommer, kapers, matlagingsjuice og sitronsaft).
- Bonet: en dessert laget av egg, kakao, kaffe og amarettikjeks .
Menyen er illustrativ, siden den avhenger av verten og er knyttet til familieoppskriftene deres . Aktiviteten inkluderer også viner, en annen kilde til stolthet for Piemonte. Regionen er kjent for viner som Barbera d'Asti, Barolo , Dolcetto og Barbaresco .