Matvandring i Lisboa
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
La deg rive med på denne mat- og vinturen gjennom gatene og restaurantene i Lisboa. Turen varer i ca. 3 timer der en lokal guide vil forklare hvordan en god vin blir verdsatt og portugisisk gastronomi nytes.
For dette vil du besøke tradisjonelle restauranter som tilbyr autentiske delikatesser. Blant dem er retter som torskekake, pølser eller tapas , akkompagnert av gode viner som portvin eller Ginja-likør . I tillegg vil du gjøre alt dette komfortabelt siden gruppene er små med ca 14 personer.
- Besøk forskjellige tradisjonelle restauranter mens du prøver delikatesser som torskekake, ost, syltetøy og gode viner fra området
- En lokal guide vil følge deg for å forklare historien og betydningen av hver rett
- Du vil være en del av en liten gruppe på ca 14 personer
Dette er inkludert
- Lokal guide
- matsmaking
- Vinsmaking
- Små grupper
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Lisboa er en hovedstad som tilbyr en flott historie, men på denne turen vil du fordype deg fullt ut i dens gastronomiske og vinskikker . Den totale varigheten av turen er omtrent 3 timer der du vil besøke tradisjonelle og veldig kjente restauranter i byen.
I hver av dem vil du prøve forskjellige retter og drinker, men du vil ikke bare prøve dem, men du vil også lære hvordan de lages og hvorfor de har blitt berømte. Dette vil være takket være den lokale guiden som vil forklare historien til rettene, hvordan de ble berømte eller tradisjonelle og hvordan de spises.
I tillegg vil guiden være i stand til å være mer oppmerksom på deg og tilegne deg en personlig opplevelse takket være det faktum at du vil være en del av en liten gruppe . Konkret er gruppene rundt 14 personer, så du kan stille guiden spørsmål som måtte dukke opp. På denne måten vil du prøve noen av de mest tradisjonelle rettene i byen som torskekake, tapas eller syltetøy akkompagnert av de beste vinene og brennevinene.
Uten å glemme at du vil gå til de mest kjente restaurantene i byen, for eksempel det første stedet som begynte å selge Ginjinha , portugisernes favorittbrennevin, i 1840.
På den annen side vil du også gå til en av de mest kjente restaurantene i byen hvor du vil prøve en typisk bifana , en svinesmørbrød, akkompagnert av en fatøl. Så som du kan se, vil du gå til bedre kjente og mer anerkjente steder.