Jerez Tapas-tur
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Lev en hel kulinarisk opplevelse med denne tapasturen til Jerez . I en aktivitet som varer i omtrent to timer og i en liten gruppe , vil en lokal guide fortelle deg historien til kjøkkenet i denne delen av Andalusia.
For å bli kjent med det første hånd, på denne vandreturen gjennom sentrum vil du prøve opptil tre typiske tapas akkompagnert av tre drinker . Noen av disse berømte tapasene er chicharrones eller ajo campero . Du vil også ha muligheten til å gjøre det til lunsj eller middag.
- Lær om den kulinariske historien til Jerez takket være denne tapasturen i en turaktivitet som varer i omtrent to timer
- Smak på opptil tre typiske tapas , akkompagnert av deres tilsvarende drinker , på en liten gruppetur
- La deg bli guidet av en lokal guide som vil forklare historien til hver av disse tapas- og Jerez-kjøkkenet
Dette er inkludert
- Lokal guide
- spasertur
- Tre typiske tapas
- tre drinker
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Oppdag flere smaker på ganen takket være denne tapasturen i Jerez . Det er en aktivitet som varer i omtrent to timer og i en liten gruppe der en lokal guide vil følge deg for å forklare historien til disse typiske matvarene. I sentrum av byen vil du prøve opptil tre tapas med tilhørende drinker for å se førstehånds hvordan folk spiser i denne delen av Andalusia.
Jerez er et stopp mange tar når de besøker provinsen Cádiz. Blant flere årsaker er drikke og mat. Denne byen er kjent for sine vinkjellere, men også for tapasene som du kan ta med deg hvor du vil.
Av denne grunn vil du på denne vandreturen ha muligheten til å ha opptil tre forskjellige tapas sammen med tre drinker, som godt kan være vin, øl eller en brus.
Dette er noen av de typiske tapasene fra Jerez som du kan smake:
- Ajo campero : knyttet til mosten, er det en typisk oppskrift fra gårdshusene i Jerez som er spredt rundt på landsbygda i Jerez. Den er laget med såkalte ranketomater og serveres i et lite leirebasseng akkompagnert av reddiker.
- Svineskall : en ideell delikatesse, siden de er sprø på utsiden og møre på innsiden. Det er typisk å servere dem varme og i taquitos.
- Kål fra Jerez : en typisk rett som har sin opprinnelse i sigøynerkjøkkenet. Det er en gryterett som er supplert med pringá, perfekt for vinteren.
- Oksehale : nok en lapskaus perfekt for en tapa med gelatinøs tekstur, ledsaget av rikelig saus.
Du vil ha muligheten til å gjøre denne turen enten ved middagstid, til lunsj eller på kvelden til middag.