Cordoba Oljesmakingstur
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne guidede aktiviteten lar deg oppdage hemmelighetene til olivenolje . I tillegg til sin skjønnhet er Córdoba kjent for produksjon av oliven, noe som gjør den til den ideelle byen for en smak av lokale oljevarianter . Turen varer rundt 2 timer , foregår på et marked og inkluderer både en lokal guide og en tradisjonell frokost.
- Lev en smaking av 3 varianter av olivenolje fra Córdoba
- Nyt en typisk møllerfrokost
- Utdype kunnskapen din ved hjelp av en ekspertguide
- Bli kjent med et tradisjonelt Cordovan-marked i en liten gruppeaktivitet
Dette er inkludert
- Olivenoljesmakingstur i Córdoba
- ekspertguide
- oljesmaking
- tradisjonell frokost
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne turen lar deg oppdage en av de mest tradisjonelle produktene i Andalusia, olivenolje . Før smakingen inkluderer reiseruten et besøk på markedet og en tradisjonell frokost . Aktiviteten varer omtrent en og en halv time og inkluderer en ekspertguide som vil introdusere deg til hemmelighetene til denne dyrebare væsken. Høydepunktet med denne aktiviteten er at den er designet for små grupper , som er ideell for ikke å gå glipp av noen forklaring.
Etter Jaén er Córdoba den andre oljeproduserende provinsen i Spania . I århundrer har det vokst oliventrær sør i byen og i fjellene rundt. De mest dyrkede variantene er følgende:
- Picual - Enkel tilpasning til alle typer jordsmonn og klima, den er preget av en krydret og litt bitter smak.
- Hojiblanca - Den skylder navnet sitt til olivenbladet, som er hvitt på undersiden. Den har et høyere vitamin D-innhold og egner seg spesielt godt til steking. Den kan selvfølgelig også brukes rå, der den er preget av toner av mandel og friskt gress.
- Nevadillo negro - Stjerneproduktet til Sierra Morena. Den tåler kulde godt og gir en kompleks og "rustikk" olje.
- Weevil - I naturen, gjenkjent av sitt bredere blad og buede olivenlignende form. På ganen blir den søte aromaen og elegante notene av artisjokk verdsatt.
- Lechín - En delikat og tykk olje, med en vag smak av grønne mandler og friske grønnsaker.
Under smakingen kan du prøve 3 varianter som vil bli ledsaget av en møllerfrokost . Denne definisjonen identifiserer frokosten som ble inntatt tidligere i møllene i regionen, som besto av ristet brød på kull , EVOO, oliven og revet tomat. Over tid ble mer "edle" ingredienser som skinke og ost tilsatt. Alt dette akkompagnert av en god kaffe.