Spansk matlagingskurs i Sevilla

4.8
(9 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 2 timer 30 minutter
GRATIS avbestilling
Fra
705 kr 641 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!

Oversikt

Denne spanske matlagingstimen fokuserer på tre ikoniske oppskrifter: paella , potetomelett og sangria . Generelt varer aktiviteten mellom 2 og 3 timer og inkluderer forklaringer fra en erfaren kokk som også vil fortelle deg historien til rettene og drikken. Klassen finner sted i et rom med panoramaterrasse over sentrum av Sevilla.

  • Lær å lage paella og potetomelett fra en ekspertkokk
  • Lær om opprinnelsen til de mest emblematiske rettene i Spania
  • Oppdag hvordan du tilbereder den perfekte sangriaen
  • Ta klassen i et rom i sentrum av Sevilla med panoramautsikt over Torre del Oro, elven og katedralen

Dette er inkludert

  • Spansk matlagingskurs
  • Forretter
  • Cena
  • Alkoholholdige drikker og brus

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne klassen spansk gastronomi i Sevilla finner sted på et emblematisk sted i Sevillas hovedstad . Kjøkkenet har utsikt over Torre de Oro og elven Guadalquivir, et av byens vakreste postkort. Aktiviteten varer i ca. 2 og en halv time og har forklaringer fra en ekspertkokk .

Når du tenker på spansk gastronomi, dukker du opp én rett: paella . I følge tradisjonen oppsto den valencianske spesialiteten i det indre av regionen mellom 1400- og 1500-tallet. Det var en tradisjonell bonderett . Arbeiderne oppfant det ved å kombinere ingrediensene de hadde til rådighet: Albufera-ris, kylling- eller kaninkjøtt og grønne bønner. Alt smaksatt med safran og paprika.

I dag er den mest kjente og populære varianten sjømatpaellaen , som inkluderer blekksprut, blekksprut, blåskjell, reker og langoustines. For tiden har dens popularitet overskredet grensene til regionen og kan smakes hvor som helst i landet, inkludert Sevilla.

Leksjonen inkluderer en annen klassiker innen nasjonal gastronomi: potetomeletten . Denne essensielle retten ble født for århundrer siden, og historien er fortsatt omhyllet i mystikk. Noen mener at han ble født i Navarra i 1835, under den første carlistkrigen. Andre tror at han ble født i Extremadura i 1798. Sannheten er at det virker som en enkel oppskrift, men for å gjøre den optimalt må du følge spesifikke retningslinjer som du vil lære i løpet av kurset.

Til slutt avsluttes timen med en klassisk drink: sangria . Det er en sommerklassiker og mye av suksessen skyldes den friske og fruktige smaken . Du vil lære hvordan du perfekt blander rødvin, appelsiner, fersken og sitron med en blanding av brennevin. En opplevelse som lar deg lage mat og senere smake på dine egne kreasjoner .

Anmeldelser

4.8
· 9 Anmeldelser
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg ville definitivt gjort denne aktiviteten igjen. Alt var upåklagelig, fra organisasjonen, maten, servicen, drikken, blant annet.
  • K
    K.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Vakker utsikt og enda bedre mat. Det var en veldig god opplevelse å kjenne og være en del av tilberedningen av et av de mest representative måltidene i Spania.
  • R
    R.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg tok denne opplevelsen med min kone, og vi nøt en fin stund sammen. Terrassen var veldig bra plassert og maten deilig.
  • C
    C.
    5
    (0 Anmeldelser)
    En fin måte å bli kjent med en av de mest emblematiske matvarene i landet. Alt var fantastisk.
  • Se mer

    Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler