Spansk matlagingskurs i Sevilla
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne spanske matlagingstimen fokuserer på tre ikoniske oppskrifter: paella , potetomelett og sangria . Generelt varer aktiviteten mellom 2 og 3 timer og inkluderer forklaringer fra en erfaren kokk som også vil fortelle deg historien til rettene og drikken. Klassen finner sted i et rom med panoramaterrasse over sentrum av Sevilla.
- Lær å lage paella og potetomelett fra en ekspertkokk
- Lær om opprinnelsen til de mest emblematiske rettene i Spania
- Oppdag hvordan du tilbereder den perfekte sangriaen
- Ta klassen i et rom i sentrum av Sevilla med panoramautsikt over Torre del Oro, elven og katedralen
Dette er inkludert
- Spansk matlagingskurs
- Forretter
- Cena
- Alkoholholdige drikker og brus
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne klassen spansk gastronomi i Sevilla finner sted på et emblematisk sted i Sevillas hovedstad . Kjøkkenet har utsikt over Torre de Oro og elven Guadalquivir, et av byens vakreste postkort. Aktiviteten varer i ca. 2 og en halv time og har forklaringer fra en ekspertkokk .
Når du tenker på spansk gastronomi, dukker du opp én rett: paella . I følge tradisjonen oppsto den valencianske spesialiteten i det indre av regionen mellom 1400- og 1500-tallet. Det var en tradisjonell bonderett . Arbeiderne oppfant det ved å kombinere ingrediensene de hadde til rådighet: Albufera-ris, kylling- eller kaninkjøtt og grønne bønner. Alt smaksatt med safran og paprika.
I dag er den mest kjente og populære varianten sjømatpaellaen , som inkluderer blekksprut, blekksprut, blåskjell, reker og langoustines. For tiden har dens popularitet overskredet grensene til regionen og kan smakes hvor som helst i landet, inkludert Sevilla.
Leksjonen inkluderer en annen klassiker innen nasjonal gastronomi: potetomeletten . Denne essensielle retten ble født for århundrer siden, og historien er fortsatt omhyllet i mystikk. Noen mener at han ble født i Navarra i 1835, under den første carlistkrigen. Andre tror at han ble født i Extremadura i 1798. Sannheten er at det virker som en enkel oppskrift, men for å gjøre den optimalt må du følge spesifikke retningslinjer som du vil lære i løpet av kurset.
Til slutt avsluttes timen med en klassisk drink: sangria . Det er en sommerklassiker og mye av suksessen skyldes den friske og fruktige smaken . Du vil lære hvordan du perfekt blander rødvin, appelsiner, fersken og sitron med en blanding av brennevin. En opplevelse som lar deg lage mat og senere smake på dine egne kreasjoner .