Matvandring i Charleston
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne matturen i Charleston vil fordype deg i byens mangfoldige og utsøkte kulinariske univers på en vandretur på omtrent to og en halv time med en ekspertguide .
Du vil besøke det legendariske franske kvarteret og bymarkedet , mens du prøver menyen til fire forskjellige restauranter , hvor du vil smake på tradisjonelle retter fra regionen. Du vil oppleve den autentiske stilen til Lowcountry-matlaging som er typisk for South Carolina.
- Oppdag fantastisk Lowcountry-mat på denne matturen i Charleston
- Smak på fire menyer fra fire lokale restauranter som ligger i sentrum
- Spaser gjennom det franske kvarteret og bymarkedet med en profesjonell guide
Dette er inkludert
- Mattur i Charleston
- Smaking av fire måltider
- Spaser gjennom bymarkedet
- Profesjonell guideekspert i historie
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Lev en kulinarisk, historisk og kulturell opplevelse gjennom sentrum av Charleston på denne gastronomiske turen, ideell for å komme nærmere byens tradisjoner fra kjøkkenet, eksperimentere med typiske South Carolina-smaker.
En ekspertguide vil fortelle den rike historien til de mest emblematiske stedene i 'Downtown'. Der vil du fordype deg i lokalbefolkningens skikker gjennom en smaking av fire forskjellige menyer fra forskjellige restauranter.
Du vil lære prinsippene og underverkene til Lowcountry-stilen for matlaging , original fra denne regionen i South Carolina, kjent for retter som klassiske stekte grønne tomater, grønnkål, grillmat, krabbesuppe, reker og gryn, blant mange andre delikatesser.
Du vil gå gjennom områdene i det franske kvarteret og bymarkedet , to viktige destinasjoner der lokalbefolkningen fremhever de typiske sørlige smakene.
Når du utforsker denne destinasjonen, vil du se hvorfor Charlestons gastronomi har vunnet flere priser rundt om i verden, og skiller seg ut for sin sjømatfusjon og omhyggelige og oppmerksomme utførelse av sine profesjonelle kokker.