New Orleans Demonstrasjon Matlagingskurs
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Lær typisk New Orleans-mat med denne demonstrasjonsmatlagingskurset . I en aktivitet som varer i ca. to timer og i grupper på ca. 34 personer , vil du delta på en workshop for å lære de grunnleggende prinsippene og ingrediensene i kjøkkenet i denne amerikanske regionen.
I løpet av opplevelsen vil du få mulighet til å prøve rettene som tilberedes i timen, og du vil kunne drikke kaffe, kald te og øl . På slutten av timen vil kokken gi deg oppskriftene som er laget slik at du kan prøve dem hjemme og nyte maten fra Louisiana.
- Lær å lage den typiske gastronomien i New Orleans med denne demonstrasjonsklassen som varer i omtrent to timer og i grupper på omtrent 34 personer .
- Lær om alle de grunnleggende prinsippene og ingrediensene som hersker i de tradisjonelle rettene i denne amerikanske regionen, for eksempel reker, mais og krabbesuppe eller brødpudding, blant andre
- Prøv rettene tilberedt i timen og drikk kaffen, isteen og ølet du vil ha med
- Oppdag denne gastronomien hjemme takket være oppskriftene som vil bli gitt til deg på slutten av demonstrasjonsklassen
Dette er inkludert
- treningsklasse
- profesjonell kokk
- matsmaking
- Kaffe, kald te og øl
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Lær hvordan du blir en kokk i kjøkkenet til typisk New Orleans-mat med denne demonstrasjonsklassen. I en opplevelse som varer rundt to timer og i grupper på rundt 34 personer, vil en ekspert vise deg hvordan disse rettene som har gått verden rundt, lages.
I løpet av workshopen vil du få mulighet til å prøve store porsjoner av de tilberedte rettene, samt ha muligheten til å ha kaffe, kald te eller øl til. På samme måte kan du ta oppskriftene på rettene som skal lages slik at du kan prøve dem hjemme.
Louisiana kreolsk gastronomi er en matlagingsstil som blander fransk, spansk, karibisk og afrikansk påvirkning på grunn av kolonitiden i de siste århundrene, hvor slaver var de som utførte de vanskeligste oppgavene.
I klassen får du se hvordan noen av hovedrettene i New Orleans tilberedes, som mais- og krabbesuppe, gumbo, villsvin, reker, krabbeetoufee eller brødpudding.