Bari Pasta- og Tiramisulagekurs
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Lær med denne klassen for å lage pasta og tiramisu i Bari . I en opplevelse som varer omtrent tre timer og for grupper på rundt 12 personer , vil du ha muligheten til å gå inn i en lokalbefolkning for å lære hvordan du lager disse rettene.
Ta en aperitiff og smak på det du har laget. Du kan lage minst to typer pasta , spesielt typiske fra Bari som orecchiette, og landets tradisjonelle dessert, tiramisu. Kombiner den med vann og lokal vin for å fordype deg ytterligere i kulturen i Sør-Italia.
- Nyt kulturen i Sør-Italia med denne klassen for å lage pasta og tiramisu i Bari
- Lær av en lokal kokk i hjemmet hans for å lage disse rettene i en opplevelse som varer rundt tre timer for små grupper
- Ta en forrett , drikke og smak på maten du har laget, inkludert minst to typer pasta
Dette er inkludert
- Klasse for å lage pasta og tiramisu
- Klasse med lokal kokk
- Drikke (vann, vin, kaffe)
- Forretter (prosecco og snacks)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Fordyp deg i Bari -kulturen med denne klassen for å lage pasta og tiramisu . I en opplevelse som varer rundt tre timer og for grupper på rundt 12 personer , vil du kunne gå inn i huset til en lokal i byen for å lære å lage to av de mest kjente rettene i landet.
Ta en aperitiff og ledsage snacken med en vin og vann. På samme måte vil du få muligheten til å smake på det du har laget for å se om du har klart å forstå hemmelighetene til dette kjøkkenet.
Du lærer hvordan du lager minst to typer pasta . Blant dem er orecchiette. Faktisk er det en tradisjonell italiensk pasta med opprinnelse i Bari som vanligvis lages med brokkoli, hvitløk, olivenolje, chili og noen få ansjos.
Da lærer du også hvordan du lager tiramisu . Det er en elegant og rik italiensk dessert laget med delikate kjeks, espresso, mascarponeost, egg, sukker, vin, rom og kakaopulver.
Å delta på et pastamatlagingskurs i Bari kan være en fin måte å lære om lokale kulinariske tradisjoner og teknikker , hvor du kan lære om ingrediensene, teknikkene og den kulturelle betydningen av rettene fra denne regionen i Apulia.