Bari Pasta- og Tiramisulagekurs

4.6
(12 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Mobilbilletter godtas

Varighet: 3 timer
Denne aktiviteten har FANTASTISKE anmeldelser
Umiddelbar bekreftelse
GRATIS avbestilling
Fra
1 691 kr 1 538 kr
GRATIS avbestilling
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
  • Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!

Oversikt

Lær med denne klassen for å lage pasta og tiramisu i Bari . I en opplevelse som varer omtrent tre timer og for grupper på rundt 12 personer , vil du ha muligheten til å gå inn i en lokalbefolkning for å lære hvordan du lager disse rettene.

Ta en aperitiff og smak på det du har laget. Du kan lage minst to typer pasta , spesielt typiske fra Bari som orecchiette, og landets tradisjonelle dessert, tiramisu. Kombiner den med vann og lokal vin for å fordype deg ytterligere i kulturen i Sør-Italia.

  • Nyt kulturen i Sør-Italia med denne klassen for å lage pasta og tiramisu i Bari
  • Lær av en lokal kokk i hjemmet hans for å lage disse rettene i en opplevelse som varer rundt tre timer for små grupper
  • Ta en forrett , drikke og smak på maten du har laget, inkludert minst to typer pasta

Dette er inkludert

  • Klasse for å lage pasta og tiramisu
  • Klasse med lokal kokk
  • Drikke (vann, vin, kaffe)
  • Forretter (prosecco og snacks)

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Fordyp deg i Bari -kulturen med denne klassen for å lage pasta og tiramisu . I en opplevelse som varer rundt tre timer og for grupper på rundt 12 personer , vil du kunne gå inn i huset til en lokal i byen for å lære å lage to av de mest kjente rettene i landet.

Ta en aperitiff og ledsage snacken med en vin og vann. På samme måte vil du få muligheten til å smake på det du har laget for å se om du har klart å forstå hemmelighetene til dette kjøkkenet.

Du lærer hvordan du lager minst to typer pasta . Blant dem er orecchiette. Faktisk er det en tradisjonell italiensk pasta med opprinnelse i Bari som vanligvis lages med brokkoli, hvitløk, olivenolje, chili og noen få ansjos.

Da lærer du også hvordan du lager tiramisu . Det er en elegant og rik italiensk dessert laget med delikate kjeks, espresso, mascarponeost, egg, sukker, vin, rom og kakaopulver.

Å delta på et pastamatlagingskurs i Bari kan være en fin måte å lære om lokale kulinariske tradisjoner og teknikker , hvor du kan lære om ingrediensene, teknikkene og den kulturelle betydningen av rettene fra denne regionen i Apulia.

Anmeldelser

4.6
· 12 Anmeldelser
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Matlagingskurset var en ganske kul opplevelse, jeg lærte å lage pasta og tiramisu som en ekte italiener. Og det beste er å spise mine egne kreasjoner på slutten!
  • J
    J.
    4
    (0 Anmeldelser)
    En uforglemmelig kulinarisk opplevelse, lære å lage pasta og tiramisu med lokale kokker. Deilig og lærerikt!
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    For en autentisk opplevelse! Da jeg lærte å lage pasta og tiramisu i et så herlig miljø, følte jeg meg nesten som en ekte italiener.
  • M
    M.
    5
    (0 Anmeldelser)
    Jeg elsket å lære å lage pasta og tiramisu fra eksperter, men timen var litt forhastet etter min smak.
  • Se mer

    Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler