Matlagingskurs i Riomaggiore

4
(4 Anmeldelser)

Om denne aktiviteten

Varighet: 3 timer
Umiddelbar bekreftelse
Fra
2 414 kr 2 195 kr
Ingen skjulte avgifter
  • Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig

Oversikt

En perfekt aktivitet for matelskere som ønsker å lære teknikkene til italiensk mat og leve opplevelsen av å spise lunsj eller middag i et autentisk lokalt hus . Du kommer inn i hjemmet til en familie fra Riomaggiore som vil tilberede en tre-retters meny med fersk pasta , hovedrett og tiramisu. Den varer i omtrent 3 timer og inkluderer en velkomstforrett , vann og vin.

  • Lær noen av de beste teknikkene og oppskriftene innen italiensk gastronomi i denne matlagingsklassen i Riomaggiore
  • Smak på en tre-retters meny tilberedt av en lokal vert i hans fantastiske hjem i Cinque Terre
  • Oppdag aromaene av honning, tørket frukt, kandisert sitrus og krydder av Sciacchetrà- vin
  • Nyt en liten gruppeaktivitet på opptil 8 personer, for en intim og personlig opplevelse

Dette er inkludert

  • Pasta og Tiramisu Matlagingskurs i Riomaggiore
  • ekspert kokk
  • Aperitif
  • Lunsj eller middag (3 retter)

Velg deltakere og dato

Hva du kan forvente

Denne aktiviteten varer rundt 3 timer og inkluderer en tre-retters meny , en velkomstforrett, vin og vann. Som om dette ikke var nok, kommer du inn i hjemmet til en familie fra Riomaggiore som vil tilberede typiske italienske og regionale spesialiteter . Blant noen av rettene som kan være en del av opplevelsen er:

  • Gnocchi eller Tagliatelle al sugo - Fersk hjemmelaget pasta - tagliatelle eller gnocchi - akkompagnert av ragù , en tykk saus laget av kjøttdeig, tomat og andre ingredienser. Krever saktekoking over lav varme
  • Tomaxelle - Dette ordet identifiserer kalverullene fylt med kjøtt, ost og urter som er typiske for regionen. De serveres vanligvis med en siderett av stuede erter eller potetmos. I følge tradisjonen ble denne oppskriften oppfunnet i 1800
  • Tiramisù - Sannsynligvis den mest kjente italienske desserten i verden . Den består av lag med svampekakekjeks dyppet i kaffe og fylt med mascarponekrem. Overflaten er drysset med kakao.

Tiramisù vil bli ledsaget av et glass Sciacchetrà , en søt vin laget av de lokale druesortene i Cinque Terre-regionen, som Bosco, Albarola og Vermentin. Druene plukkes for hånd i de terrasserte vingårdene som er typiske for regionen og lar tørke i solen på stokkmatter . Denne prosessen bidrar til å konsentrere sukker og smaker.

Anmeldelser

4
· 4 Anmeldelser
  • R
    R. Z.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Matlagingskurset i Cinque Terre var en unik opplevelse, men det ville vært ideelt om menyen som skulle tilberedes kunne utvides.
  • J
    J. M.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Matlagingskurset i Cinque Terre var en uforglemmelig opplevelse, jeg lærte mye og maten var deilig.
  • T
    T. U.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Jeg elsket å lære å lage typiske retter fra regionen; Det var en unik opplevelse. Jeg har alltid ønsket å vite hvordan jeg tilbereder autentisk italiensk mat, og denne workshopen lærte meg perfekt.
  • R
    R. N.
    4
    (0 Anmeldelser)
    Matlagingskurset i Cinque Terre var det beste, jeg lærte å lage pasta som en ekte italiener. Det er verdt hver euro!
  • Ytterligere informasjon

    Avbestillingsregler