Matlagingskurs i Riomaggiore
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
En perfekt aktivitet for matelskere som ønsker å lære teknikkene til italiensk mat og leve opplevelsen av å spise lunsj eller middag i et autentisk lokalt hus . Du kommer inn i hjemmet til en familie fra Riomaggiore som vil tilberede en tre-retters meny med fersk pasta , hovedrett og tiramisu. Den varer i omtrent 3 timer og inkluderer en velkomstforrett , vann og vin.
- Lær noen av de beste teknikkene og oppskriftene innen italiensk gastronomi i denne matlagingsklassen i Riomaggiore
- Smak på en tre-retters meny tilberedt av en lokal vert i hans fantastiske hjem i Cinque Terre
- Oppdag aromaene av honning, tørket frukt, kandisert sitrus og krydder av Sciacchetrà- vin
- Nyt en liten gruppeaktivitet på opptil 8 personer, for en intim og personlig opplevelse
Dette er inkludert
- Pasta og Tiramisu Matlagingskurs i Riomaggiore
- ekspert kokk
- Aperitif
- Lunsj eller middag (3 retter)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne aktiviteten varer rundt 3 timer og inkluderer en tre-retters meny , en velkomstforrett, vin og vann. Som om dette ikke var nok, kommer du inn i hjemmet til en familie fra Riomaggiore som vil tilberede typiske italienske og regionale spesialiteter . Blant noen av rettene som kan være en del av opplevelsen er:
- Gnocchi eller Tagliatelle al sugo - Fersk hjemmelaget pasta - tagliatelle eller gnocchi - akkompagnert av ragù , en tykk saus laget av kjøttdeig, tomat og andre ingredienser. Krever saktekoking over lav varme
- Tomaxelle - Dette ordet identifiserer kalverullene fylt med kjøtt, ost og urter som er typiske for regionen. De serveres vanligvis med en siderett av stuede erter eller potetmos. I følge tradisjonen ble denne oppskriften oppfunnet i 1800
- Tiramisù - Sannsynligvis den mest kjente italienske desserten i verden . Den består av lag med svampekakekjeks dyppet i kaffe og fylt med mascarponekrem. Overflaten er drysset med kakao.
Tiramisù vil bli ledsaget av et glass Sciacchetrà , en søt vin laget av de lokale druesortene i Cinque Terre-regionen, som Bosco, Albarola og Vermentin. Druene plukkes for hånd i de terrasserte vingårdene som er typiske for regionen og lar tørke i solen på stokkmatter . Denne prosessen bidrar til å konsentrere sukker og smaker.