Syracuse Matlagingskurs og Besøk til Lokalt Marked
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Denne private aktiviteten varer rundt 6 timer og kombinerer et besøk på et lokalt marked, en matlagingskurs og en deilig tre-retters lunsj. Ikke bare vil du gå inn i huset til en lokal , men du vil også oppdage hemmelighetene til siciliansk gastronomi. På slutten av opplevelsen kan du reise hjem med et praktisk forkle.
- Besøk et lokalt marked og lær om øyas matkultur
- Nyt et 3-retters måltid hjemme hos en lokal
- Velg mellom lunsj eller middag
- Kom hjem med et fint forkle
Dette er inkludert
- privat aktivitet
- Matlagingsklasse
- Omvisning på markedet
- Lunsj eller middag (3 retter)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Denne private aktiviteten lar deg utdype kunnskapen din om siciliansk gastronomi og tilberedningen av dens mest kjente oppskrifter. Etter et besøk på et lokalt marked, kommer du inn i hjemmet til en lokal som vil lære deg hvordan du tilbereder noen karakteristiske retter . Opplevelsen varer ca. 6 timer og avsluttes med en tre-retters lunsj (eller middag).
Kjøkkenet i Syracuse er variert og inkluderer spesialiteter fra både hav og land. Følgende liste inneholder de mest populære oppskriftene:
- Pasta con le Sarde - En klassiker fra det sicilianske kjøkkenet. Den tilberedes med ferske sardiner, villfennikel, pinjekjerner, rosiner og brødsmuler.
- Arancini - Fylte og stekte risboller. Fyllet kan variere, men de vanligste typene inkluderer kjøttsaus, tomatsaus, mozzarella, erter, skinke og ost
- Pesce Spada alla Ghiotta - Sverdfisk er en spesialitet i området og tilberedes vanligvis "alla ghiotta", det vil si i en saus tilberedt med tomat, kapers, oliven, løk og chili
- Sarde a beccafico - Sardiner fylt med en blanding av brødsmuler, pinjekjerner, rosiner, løk, persille og krydder. Deretter rulles de og bakes i ovnen.
- Panelle - Kikertmelfritter. De kan tas alene eller som en sandwich.
Måltidet kan bare avsluttes med en dessert. I Siracusa kan du prøve cannoli eller cassata , en dessert laget av svampekake dynket i brennevin, søt cottage cheese og sukkerglasur. Den er ofte dekorert med kandisert frukt og mandelmasse.