Matlagingskurs i pasta og tiramisu i Venezia
Om denne aktiviteten
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Denne matlagingskursen for pasta og tiramisu i Venezia varer i omtrent 3 timer og gir deg muligheten til å komme inn i hjemmet til en ekspert lokal kokk . Takket være deres nyttige tips, vil du lære hvordan du tilbereder noen av de essensielle rettene fra den italienske og venetianske tradisjonen . Ved bestilling kan du velge mellom lunsj og middag. En forrett , vann og vin er inkludert.
- Lær å tilberede fersk pasta
- Oppdag hvordan en tiramisù lages
- Lær tips og triks takket være forklaringene til en ekspertkokk
Dette er inkludert
- Pasta og Tiramisu Matlagingskurs
- ekspert kokk
- Aperitif
- Lunsj eller middag (3 retter)
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
Ved å velge denne 3-timers matlagingskurs for pasta og tiramisu vil du få muligheten til å nyte en original opplevelse i Venezia. Med en lokal kokk lærer du hvordan du tilbereder fersk pasta og en av de mest kjente italienske dessertene, tiramisu .
Å tilberede fersk pasta er ikke nødvendigvis vanskelig, men det tar tid, øvelse og litt fingerferdighet. Ikke bekymre deg, kokken vil gi deg nyttige råd. Takket være eggene i deigen er den vanligvis mer elastisk og mykere enn tørr pasta, i tillegg til at den absorberer sauser godt. Du vil ha muligheten til å tilberede fettuccine, tagliatelle og/eller fersk fylt pasta .
Til dessert kunne du ikke gå glipp av tiramisu, som dukket opp som en særegen rett fra italiensk mat på 1970- og 1980-tallet . Det antas at den ble født i Venezia eller den nærliggende byen Treviso.
Opplevelsen inkluderer vin , vann og kaffe . Det er en god idé for matelskere, de som reiser alene eller sammen med familien.