Zürich Lindt Sjokoladehus Billetter
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
Oversikt
Hvis du er en sjokoladeelsker, benytt anledningen til å kjøpe billett til Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich . Du vil ha en lydguide og rask tilgang uten linjer . Du kan bruke skapene gratis, og du vil ha en ubegrenset sveitsisk sjokoladesmaking til din disposisjon. Hvis du går som en familie, husk at barn under 7 år kommer inn gratis, selv om de må være inkludert i reservasjonen.
Oppdag sjokoladens opprinnelse i dette museet hvor du finner interaktive utstillinger . Her vil du se en sjokoladefontene som er mer enn 9 meter høy og lære hvordan kakaobønner blir en av de mest populære søtsakene og mye mer.
- Skann dine digitale billetter i tilgangsområdet ved ankomst.
- Hent lydguiden før inngangen i nærheten av trappen, eller når du går opp, etter inngangen til høyre.
- Smak på den deilige sjokoladen ubegrenset.
- Lær sjokoladens historie og nyt deltakende utstillinger .
Dette er inkludert
- Billetter til Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich
- lydguide
- Bruk av skap
- Ubegrenset sjokoladesmaking
Velg dato og tid
Hva du kan forvente
Hvis du har sett Charlie og sjokoladefabrikken og ditt største ønske er å komme inn i et museum for denne søtsaken, vil du oppfylle det i denne aktiviteten. Denne billetten til Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich tar deg med på en reise hvor du vil lære om historien til en av de mest populære delikatessene på planeten. Du vil også ha rask tilgang og uten kø .
Nyt ubegrenset sveitsisk sjokoladesmaking og besøk stedets fasiliteter, inkludert en 30 fot høy sjokoladefontene og mange pedagogiske interaktive utstillinger og aktiviteter . Du vil ha til din disposisjon en lydguide og gratis bruk av skap.
Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich er også et forskningssenter hvor det som regnes som den beste sjokoladen i verden lages. Denne bygningen er 1500 kvadratmeter stor og her ser du verdens største sjokoladefontene og Lindt-butikk .
Det gis didaktiske workshops hvor du lærer om produksjonsprosessen, fra kakaobønner til å bli den deilige sjokoladen som så mange elsker. Du vil også oppdage dyrkingsformene og sjokoladeproduksjonsteknikker, for eksempel conching. Frem til i dag er bygget nå en kombinasjon av industriell produksjon, showroom, butikker og forskning og utvikling.