Kokkekurs i Izakaya-stil i Kyoto
Om denne aktiviteten
Mobilbilletter godtas
- Bestillingen din blir bekreftet øyeblikkelig
- Dette alternativet har GRATIS kansellering: reserver uten risiko!
Oversikt
Bli med på en japansk matlagingskurs og lær stilen til Izakaya, de tradisjonelle japanske populære mattavernaene. Klassen vil vare i omtrent 3 timer, hvor du vil lære å lage fem eller seks populære hjemmelagde retter fra en ekspertkokk.
Etter timen kan du nyte din egen kreasjon og dele maten tilberedt med klassekameratene dine. En aktivitet full av gastronomi og moro, som lar deg lære mer om japansk kultur gjennom dens smaker og som lar deg tilegne deg nye ferdigheter du kan nyte hjemme, med familie og venner.
- Ta en matlagingskurs i Izakaya-stil i Kyoto
- Lær å lage 5-6 populære hjemmelagde retter fra en ekspertkokk
- Ta de lærte oppskriftene med deg hjem og nyt et godt måltid med familie og venner
Dette er inkludert
- Japansk Izakaya matlagingskurs i Kyoto
- Ekspert matlagingsinstruktør
- Alle ingrediensene til matlaging
- Forkle
Velg deltakere og dato
Hva du kan forvente
I denne aktiviteten vil du ha muligheten, i rundt 3 timer, til å lære å lage populær japansk mat i stil med Izakaya-tavernaer. Fra hånden til en ekspertkokk vil du lære å tilberede 5-6 tradisjonelle hjemmelagde retter, hvis oppskrifter du deretter kan ta med deg, for å lage mat hjemme for familie og venner.
Gjennom hele klassen vil du lære japanske krydderteknikker og hvordan du tilbereder dashi, en japansk suppefond som er essensiell i maten. Du vil kunne se demonstrasjoner av mesterkokkene og følge deres instruksjoner for å forberede og nyte dine egne kreasjoner i izakaya-stil.
Når du er ferdig med å lage mat, kan du nyte de tilberedte rettene med resten av følgesvennene dine . Oppskriftene inneholder også vegetariske og glutenfrie alternativer for de som trenger det.
En izakaya er en type tradisjonell japansk taverna som serverer alkoholholdige drikker og lokal mat i små porsjoner for å dele. Det er et uformelt og innbydende sted hvor kundene kan slappe av og sosialisere mens de nyter mat og drikke. En izakaya-meny kan inneholde et bredt utvalg av retter, fra sashimi, tempura og yakitori (kyllingspyd) til mer forseggjorte retter som nabe (hot pot).
En rekke drinker kan også finnes i disse tavernaene, fra øl og sake til shochu (destillert brennevin) og vin. Izakayaer er populære blant japanske arbeidere etter jobb og blant turister på jakt etter en autentisk matopplevelse.
En morsom og lærerik aktivitet som lar deg oppdage i dybden de tradisjonelle smakene til Japan og lære mer om kulturen gjennom gastronomi. Ideell for elskere av matlaging og god mat.